Uw eigen website laten maken

Heeft u een eigen website voor uw bedrijf nodig, dan ben u bij Rafs-ICT aan het goede adres. Ik help u graag persoonlijk en veilig. Mijn doel is om een website voor u te maken die veilig en persoonlijk is. De website is pas klaar als u er tevreden mee bent. Lees snel verder wat Rafs-ICT voor u kan betekend, wat de voordelen zijn en wat het ongeveer gaat kosten.

Net begonnen met ondernemen

Gefeliciteerd, u heeft net een nieuw bedrijf opgericht of denk er over na. Een eigen website voor uw bedrijf is tegenwoordig super belangrijk. Uw website is uw visitekaartje, uw klanten komen in contact met u via uw website, ze vinden informatie van over uw bedrijf op uw website of u werft nieuw klanten via uw website. Door deze redenen is het belangrijk om een goede website te hebben, en bij Rafs-ICT begrijpen we dat deze niet als te duur mag zijn want u heeft al veel kosten bij het beginnen van een eigen bedrijf. Daarom krijgt u bij Rafs-ICT voor een website een goede prijs-kwaliteit verhouding. Lees snel verder wat nog meer de voordelen van van een website laten maken door Rafs-ICT.

Uw website verbeteren

Heeft u al een eigen website voor uw bedrijf, ook dan ben u bij Rafs-ICT aan het goede adres. Bij Rafs-ICT verbeteren wij uw website zodat uw website weer voldoet aan de eisen van vandaag de dag. Als u al een Wordpress website heeft, kunnen wij deze makkelijk aanpassen en verbeteren. Is uw website niet gemaakt met Wordpress, dan kijken wij of het voordeligere en sneller is om een nieuwe website te maken of dat wij uw huidige website kunnen aanpassen.

Soorten website's

Bij Rafs-ICT zijn er drie verschillende pakketten waar uit gekozen kan worden.Elk pakket heeft zijn eigen voordelen. Alle website worden gemaakt met Wordpress

Basis Wordpress website

Waarom te veel betalen voor een website, met de basis wordpress website heeft u een goede website die alles heeft wat nodig is. Deze website is vooral geschikt voor informatieve doeleinden. Klik hier voor meer informatie

Pro Wordpress website

Met de Pro wordpress website kunt u meer dan met het basis pakket. Zo krijg u meer pagina's, hulp bij het schrijven van webteksten en keuze uit meerdere lay-outs. In het kort dus een website naar uw eigen hand. Hierdoor wordt de website persoonlijker voor uw bedrijf. Klik hier voor meer informatie

Wordpress webshop

U wilt een webshop beginnen? Dan is dit pakket ideaal voor u. Met dit pakket wordt er een professionele webshop voor u gemaakt. Deze webshop is gemakelijk zelf te onderhouden. Zo kan u gemakkelijk nieuwe producten toevoegen en de prijzen aanpassen. Klik hier voor meer informatie

Prijslijst van de verschillende pakketten

Deze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief de hostingkosten. De prijzen kunnen afwijkend zijn.

Basis Wordpress website

Een zeer geschikte website voor informatieve doeleinden

€400 - €800

Pro Wordpress website

Een website naar eigen hand

Vanaf €800 

Wordpress webshop

Een echte webshop die gemakkelijk te beheren is.

Vanaf €850

Hostingkosten

Website hosting met eigen domeinnaam, E-mailadressen en gratis SSL

€10 Per Maand

De voordelen van een website laten maak door Rafs-ICT

Al deze voordelen gelden over alle pakketten, u krijgt dus altijd de beste service.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Bij Rafs-ICT streven we er naar om voor u een goede website online te zetten en dat ook nog voor een vriendelijke prijs.

Persoonlijk contact met u

Tijdens het maken van de website komt het altijd wel voor dat beide partijen vragen hebben. Het contact zal op een manier plaatsvinden die u fijn vindt. Dit kan via Whatsapp, E-mail, telefonisch of face to face. 

Gratis E-mailadressen bij het hostingpakket

Bij het hostingpakket van Rafs-ICT krijgt u niet alleen hosting voor u website maar ook onbeperkte aantal E-mailadressen. Zo kan u professioneel E- mails versturen via uw eigen E-mailadres.

Goed beschermde website

Uw website moet goed beveilig voor eventuele hackers. Daarom maakt Rafs-ICT gebruik van een zeer betrouwbare en veilig hostingserver.

Ook krijg u het hostingpakket van Rafs-ICT gratis een SSL certificaat, ook wel het groene slotje genoemd. Hierdoor is u domeinnaam goed beschermd en ziet u bezoeker dat uw website beschermd is.

Snelle website en snelle levering

Een snelle website voor uw bezoekers een een snelle levering voor u. Bij Rafs-ICT zal er altijd geprobeerd worden om uw website zo snel mogelijk online te zetten. Dit moet natuurlijk niet ten kosten gaan van de kwaliteit. 

Ook is de hostingserver die Rafs-ICT gebruikt snel voor uw bezoekers en geschikt voor tienduizend bezoekers per maand.

Gemakkelijk zelf veranderingen maken

Uw website is klaar een u wil zelf wat aanpassingen doen in de tekst of afbeeldingen, dat kan gemakkelijk bij Rafs-ICT. Ik leer u hoe u kleine aanpassingen zelf kunt doen en voor grote aanpassingen kunt altijd mijn hulp inschakelen

Responsive webdesign

Tegenwoordig een belangrijk onderdeel van uw website, het responsive design. Dit betekent dat u website op verschillende apparaten goed zichtbaar is en gemakkelijk te gebruiken is. Rafs-ICT zorgt er voor dat uw website op alle verschillende apparaten goed werkt

Begrijpelijke website voor uw klanten

Het belangrijkste voor uw bezoekers is dat de website te begrijpen is. Als een bezoeker niet weet wat hij moet doen, verlaat hij de website. Daarom probeert Rafs-ICT de website voor iedereen begrijpelijk te maken, geen extra poespas, maar gewoon gemakkelijk. 

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.